Sondre “Gekko” Haga vant i Spansk mesterskap


Første del av det Spanske mesterskapet er over, og Sondre “Gekko” Haga fikk stå på podiet med gullet i hånden. Dermed slo han sin tidligere plassering, og ligger godt an til neste del.

Pressemelding. Foto: Jordi Tarres. Tekst: Bror Møgster.

Det var et bra løp for Sondre Haga sist helg. Den 19 år gamle nordmannen kom på førsteplass i gruppen. Dette er en god start i første del av mesterskapet. Løpet endte med 11 prikker, en uheldig hendelse siste seksjon ga 5 prikker. Men det er fortsatt mye bedre enn andreplass, som endte løpet med 17 prikker. – Jeg er både glad og fornøyd. Det er dette man jobber for hver dag, og det er utrolig fint å se at all treninga funker. Følte meg ikke helt på topp, men det gikk i mål, så jeg skal ikke klage. Det spanske mesterskapet er på helt annet nivå enn verdensmesterskapet, sier Gekko-Haga Sondre som nå har trent fire måneder i Spania, mener det er en stor fordel å være til stede i landet. Spania er det største Trial-landet, og Trial er en utrolig populær sport blant spanjolene. – Det var min første utendørs konkurranse med den nye spanske minderen. Det er stor forskjell mellom inne- og utekjøring, og det blir mye utendørs senere i år. En fordel med å trene og konkurrere i Spania er dekningen og popularitet i sporten. Det er også veldig god PR og god erfaring fordi nesten alle proffene kjører i Spania, sier Gekko-Haga X-Trial verdensmesterskapets femte runde og Sondres tredje starter 9. mars i Marseille, Frankrike. Gekko-Haga skal delta, og trener dermed denne uken på lignende hindringer sammen med Adam Raga. – Målet er å komme meg gjennom to–tre seksjoner. Føler at erfaringene fra tidligere løp begynner å bygge opp, sier Gekko-Haga.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.