Ole Bjørn Plassen satser i Spania


Ole Bjørn vil i tillegg til å kjøre Norgesmesterskap (NM) for å kjempe om kongepokal på sin Ducati V4R, også delta i det Spanske superbike mesterkapet (ESBK) i sammen med Team Tack Racing.

Pressemelding, Plassen RoadRacing Team.

"Etter at Plassen Roadracing team ikke fikk fortsette sin satsning med Ducati sin nye V4R i Spania, hev teamet seg rundt og jobbet med andre alternativer. Teamet har fremforhandlet en meget bra avtale med Team Tack Racing om å kjøre ESBK sesongen 2019 for dem. Team Tack Racing er et Kawasaki-supported team med sterke realasjoner til Kawasaki Racing Team (KRT).

Ray Mosquera, teamsjef i Tack, er også «gammel» Ducati-mann og kanskje derfor han og Ole Bjørn kommer så godt overens. Vi er 100% sikre på at Ole Bjørn er i trygge hender og har redskapen til å fighte i toppen også i 2019. Ole Bjørn vil i år som ifjor benytte dekk fra Pirelli både i NM og i Spania. Teamet ønsker å takke alle lojale sponsorer som muliggjør satsningen både i NM og ESBK i 2019. En spesiell takk går til Ducati med Løvaas Motor AS i spissen, Skude Mur AS og Granshagen Invest AS. 2019 ser ut til å bli et fantastisk år for både Ole Bjørn og Plassen Roadracing team. Det blir også første gang vi får se Ole Bjørn konkurrere på en motorsykkel som ikke er produsert i Borgo Panigale. Det blir spennende!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg