Sondre “Gekko” Haga vant i Spansk mesterskap

07.03.2019

 

Første del av det Spanske mesterskapet er over, og Sondre “Gekko” Haga fikk stå på podiet med gullet i hånden. Dermed slo han sin tidligere plassering, og ligger godt an til neste del.

 

Pressemelding. Foto: Jordi Tarres. Tekst: Bror Møgster.

 

Det var et bra løp for Sondre Haga sist helg. Den 19 år gamle nordmannen kom på førsteplass i gruppen. Dette er en god start i første del av mesterskapet. Løpet endte med 11 prikker, en uheldig hendelse siste seksjon ga 5 prikker. Men det er fortsatt mye bedre enn andreplass, som endte løpet med 17 prikker.

– Jeg er både glad og fornøyd. Det er dette man jobber for hver dag, og det er utrolig fint å se at all treninga funker. Følte meg ikke helt på topp, men det gikk i mål, så jeg skal ikke klage. Det spanske mesterskapet er på helt annet nivå enn verdensmesterskapet, sier Gekko-Haga

Sondre som nå har trent fire måneder i Spania, mener det er en stor fordel å være til stede i landet. Spania er det største Trial-landet, og Trial er en utrolig populær sport blant spanjolene.

– Det var min første utendørs konkurranse med den nye spanske minderen. Det er stor forskjell mellom inne- og utekjøring, og det blir mye utendørs senere i år. En fordel med å trene og konkurrere i Spania er dekningen og popularitet i sporten. Det er også veldig god PR og god erfaring fordi nesten alle proffene kjører i Spania, sier Gekko-Haga

X-Trial verdensmesterskapets femte runde og Sondres tredje starter 9. mars i Marseille, Frankrike. Gekko-Haga skal delta, og trener dermed denne uken på lignende hindringer sammen med Adam Raga.  

– Målet er å komme meg gjennom to–tre seksjoner. Føler at erfaringene fra tidligere løp begynner å bygge opp, sier Gekko-Haga.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.