Leter etter Østlandets råeste selger


Yamaha Vinterbro AS, som holder til på Alnabru i Oslo, leter nå etter nye ansatte, både i salgsavdelingen og på verkstedet.

– Vi søker etter Østlandets råeste MC-selger til Oslos råeste Yamaha-butikk, sier daglig leder Anne-Mette Grelland, som ser frem til et godt MC-år i 2019. Arbeidsoppgaver i salgsavdelingen er blant annet å betjene kunder, selge nye og brukte motorsykler, personlig utstyr og MC-deler. Det innegår også å delta på MC-messer en til to ganger i året. Yamaha Vinterbro leter etter en selger med god kjennskap til motor og kjøretøy og som kan tiltre snarest. MC-verkstedet deres har også en ledig stiling med snarlig tiltredelse. Yamaha Vinterbro kan skilte med flotte, sentrale og moderne lokaler på Alnabru, det som i de siste årene nærmest har blitt et "MC-mekka" i Oslo. Som tidligere omtalt i MC-avisa, ble de i januar kåret til årets Yamaha-forhandler 2018 av Yamaha Motor Scandinavia. Er du en rå selger eller en sertifisert mekaniker som er glad i MC, send CV og søknad til david@yamahamc.com eller ring 90560000. Les jobbannonsen her.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg