Godt nytt for eiere av Kawasaki Z1 og Z2


Det japanske og vanligvis svært så velorienterte bladet Young Machine kan fortelle at Kawasaki kommer til å produsere nye topplokk til de ikoniske Z1 og Z2. De første 900-firerne er ekstremt populære, selv om det har gått nesten et halvt århundre siden de ble lansert.

Over hele verden har eiere lagt tid, penger og lidenskap i restaureringen, og det eneste skjær i sjøen er at det begynner å minke på originale deler. Nettopp det skal være grunnen til at Kawasaki velger å reprodusere nye topper ved hjelp av moderne produksjonsmetoder.

Young Machine kan fortelle at det i første omgang skal lages 1000 stk. for å sjekke etterspørselen, men det understrekes at det er mulig å øke det antallet. Ikke nok med det: Kawasaki vurderer også å lage et utvalg av andre deler til Z1 og Z2, igjen diktert av etterspørsel.

Kawasaki kommer til å lage en nettside eksklusivt for de reproduserte delene, i god tid før de blir tilgjengelige i 2020. For øyeblikket sies det intet om pris, men det er ikke logisk å tro at det blir billig.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg