Gekko-Haga på niende plass i VM runde


Sondre “Gekko” Haga kom på niende plass i fjerde runde av verdensmesterskapet i Spania. Den gode erfaringen tar han med når den spanske mesterskapet begynner neste helg. Pressemelding. Tekst: Bror Møgster. Foto: xtriallive.

I andre del av verdensmesterskapet sist helg så man verdens beste X-Trial-utøvere prestere sitt beste. Gekko-Haga endte på niende plass og klarte ikke å gjøre det bedre enn sitt VM debut for to uker siden. – Niende plass føles mye bedre nå, selv om det var samme resultat. Jeg hadde mye mer kontroll på nervene. Målet for løpet var å klare to seksjoner av fem, og det klarte jeg. Seksjonene var også vanskeligere enn forrige del av VM, og man måtte være mer kjøreteknisk korrekt, sier Gekko-Haga. I fire måneder har Gekko-Haga trent med en av verdens beste X-Trial utøver Adam Raga, som også deltok i VM. Det er stor prestisje å bli invitert til VM og det Spanske mesterskapet, men Gekko-Haga setter seg langsiktige mål. – Målet er ikke å vinne denne gangen, men å få seg kunnskap og erfaring å ta med videre. Man lærer utrolig mye av å delta, spesielt når man konkurrerer med de beste i sporten, sier Gekko-Haga. Neste helg skal han være med i det spanske utendørs-mesterskapet. I fjor vant Gekko-Haga tre av fire runder han var med på. I år skal han kjøre fullt mesterskap for Mediser trial team, to runder i den lave klassen og resten i den høye klassen. – Mesterskapet er utendørs og med all innendørs-trening i det siste blir det fint med litt variasjon. Skal kjøre en litt lettere klasse og dermed trene på et litt lettere nivå. Målet er å få null poeng. Så må roe ned nivået for å prestere best i mesterskapet neste uke.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.