Total dominans!


Normalt sett skulle fjorårets WSBK-vinner Jonathan Rea fortsatt der han begynte ifjor, nemlig ved å vinne alle løpene i årets første WSBK-stevne på vakre Phillip Island i Australia. Normalt sett, som sagt. Bortsett fra en ting: Alvaro Bautista var til stede, utstyrt med en Ducati Panigale V4. Samme hvor mye Rea prøvde, hadde han ikke sjans mot Superbike-debuterende Bautista.

Spanjolen vant alle tre løpene – to av normal lengde pluss et 10 runders sprintløp - med marginer som nærmet seg utklassing: 15 sekunder i første løp, 12 sekunder i andre. Det skulle være unødvendig å si at Bautista og Ducatien går uvanlig godt sammen ...

Rea kom på andre plass i alle løpene, hans nye teamkamerat Leon Haslam kom på tredje i Superpole og løp 2, mens Marco Melandri tok sin Yamaha til tredjeplass i løp 1.

Det skulle også være unødvendig å slå fast at vi er spent på om Bautista fortsetter å dominere på samme måte, eller om det er mulig for andre å hale hjem en seier eller to. Akkurat for øyeblikket ser det heller vanskelig ut!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg