Total dominans!


Normalt sett skulle fjorårets WSBK-vinner Jonathan Rea fortsatt der han begynte ifjor, nemlig ved å vinne alle løpene i årets første WSBK-stevne på vakre Phillip Island i Australia. Normalt sett, som sagt. Bortsett fra en ting: Alvaro Bautista var til stede, utstyrt med en Ducati Panigale V4. Samme hvor mye Rea prøvde, hadde han ikke sjans mot Superbike-debuterende Bautista.

Spanjolen vant alle tre løpene – to av normal lengde pluss et 10 runders sprintløp - med marginer som nærmet seg utklassing: 15 sekunder i første løp, 12 sekunder i andre. Det skulle være unødvendig å si at Bautista og Ducatien går uvanlig godt sammen ...

Rea kom på andre plass i alle løpene, hans nye teamkamerat Leon Haslam kom på tredje i Superpole og løp 2, mens Marco Melandri tok sin Yamaha til tredjeplass i løp 1.

Det skulle også være unødvendig å slå fast at vi er spent på om Bautista fortsetter å dominere på samme måte, eller om det er mulig for andre å hale hjem en seier eller to. Akkurat for øyeblikket ser det heller vanskelig ut!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.