Ny Zero SR/F sluppet!


Ryktene har gått i lengre, godt støttet av en langdryg teaserkampanje, men nå er den altså her: Den nye, og i følge produsenten, etterlengtede Zero ZR/F.

Dette er en modell som legger listen vesentlig høyere for hva man kan vente fra Zero i fremtiden: Krengningssensitiv ABS er standard, og effekten er absolutt akseptable 110 hk, og moment er massive 190 Nm, takket være den nye Z-Force 75-10-motoren. Med 12,6 kWh batteripakke oppgis gjennomsnittlig rekkevidde til 175 km.

Det som er det virkelige fremskrittet, er ikke det nye utseendet, heller ikke effekt og moment – det er den korte ladetiden. Med Level 2-laderen som er innebygd i toppversjonen av sykkelen kan batteriet lades til 95 % på 90 minutter.

Selv om stylingen har kommet seg, ser sykkelen fremdeles bastant ut og det gjenspeiles i virkeligheten: Vekten i Premium-versjon – dvs. med største batteripakke og lader – er imponerende 225 kg. I såkalt standard-versjon er vekten 220 kg. Den største forskjellen mellom de to er ladeenheten.

Ellers: Fullt justerbar Showa BPF gaffel, fagverksramme i stålrør, beltetrekk, konsentrisk svingarmslagring døpt "Power Pivot" som sørger for at beltestrammingen er konstant gjennom hele svingarmens bevegelse. ABS kommer fra Bosch, og dashbordet er Bluetooth-kompatibelt og kan også snakke med mobilen din. Bremsene er levert av J. Juan, kanskje ikke verdens mest kjente merke.

Når det gjelder utseende, er det smaken som bestemmer. Noen liker det tette designet, andre synes det er for bastant. Hvor brukbar sykkelen er i daglig drift avhenger helt av hvilken batteripakke og ikke minst lader som velges. Og selvfølgelig hvor hard du er på gassen.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg