MC-messe i medvind


Pressemelding, MC-messen. Motorsykkelfolket jubler over fjoråret. Det meste gikk deres vei i 2018. MC-miljøene gleder seg over at regjeringen satte MC-politikk høyt på dagsordenen. Importører og forhandlere ser tilbake på gode salgstall. Og nå er det snart MC-messe igjen! Går for ny publikumsrekord - MC-miljøene har vist så god formkurve de siste par åra at jeg våger å tro på ny publikumsrekord i år også, sier Tommy Larssen som er ansvarlig for MC-messen hos Norges Varemesse. Alle MC-nyhetene på ett sted MC-messen har gradvis blitt mer og mer komplett. I år er alle importørene med og stiller ut sine 2019-modeller. I tillegg kommer det klubber, utstyrsleverandører, motorsportutøvere, reisearrangører og organisasjoner som er relevante for de som liker seg på to hjul. - Har det noe med MC å gjøre, så finner du det hos oss 29. til 31. mars, påstår Larssen. Show, underholdning og faglig oppdatering MC-messen handler om mer enn gummi, lakk og lær. Opplevelser, show og underholdning er viktige ingredienser. Blant annet kan kan publikum tre ganger daglig se et gratis halsbrekkende trial-show i B-hallen. Norsk Motorcykkel Union (NMCU) er som vanlig på plass med et imponerende faglig seminarprogram for de som vil bli oppdatert på trender, politikk og teknologi. Pål Anders, Andrè, Ailo og Nick - Vi vet at Pål Anders Ullevålseter kommer hit sammen med det unge stortalentet Kristian Felix Jensen. Pål Anders er jo hyperaktuell både som aktiv endurofører og som deltaker i Mesternes Mester på NRK, forteller en stolt Tommy Larssen. Prosjektlederen legger til at Andrè Villa vil ha egen stand og at Ailo Gaup også er aktuell deltaker. Fra England kommer den internasjonalt kjente MC-eventyreren og rekordholderen Nick Sanders som blant annet har kjørt jorda rundt på MC - sju ganger. Slikt blir det gode historier av. Største MC-utstilling noensinne Utstillingen på Lillestrøm blir den største MC-messen noen gang i Norge. Aldri, siden den første MC-messen i Njård-hallen for snart femti år siden, har man hatt flere utstillere eller utstillingsobjekter i hallene. Og aldri har utstillingen beslaglagt et så stort areale. Salget øker Offisiell statistikk viser at MC-interessen i Norge økte i 2018. Førstegangsregistrerte lette MC-er økte med hele 38,5% i forhold til året før. Det tunge MC-salget steg med mer beskjedne 4%, mens mopedsalget ble redusert med 20,6%. MC-vennlig regjering MC-folket har de siste par årene åpnet politikernes øyne for at MC kan være et godt og miljøvennlig bidrag i trafikken. Spesielt i og rundt de store byene.

Da Erna Solbergs flertallsregjering skrev ned sine prioriterte saker, var et av punktene at regjeringen skal “legge bedre til rette for motorsykkel som et miljøvennlig og arealeffektivt transportalternativ i de største byene”. Tidligere har jo regjeringen også lettet på MC-avgiftene. En av landets best besøkte messer Forrige MC-messe, i 2017, samlet nær 24.000 entusiaster til motorsykkelfest på Lillestrøm. - Den rekorden skal utfordres i år, avslutter Tommy Larssen.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg