Spennende MC-samarbeid med De historiske Hotel & Spisesteder


Treffadministrasjonen i Straand-treffet jobber hele tiden med innovasjon og nyutvikling, og har i forlengelsen av Straand-treffet inngått en intensjonsavtale med den ledende hotellkjeden for de flotteste hotellene i Norge, nemlig «De historiske Hotel & Spisesteder». Målet er å tilby MC-miljøet flotte kjøre- og hotellopplevelser. – De Historiske ønsker MC-tur-miljøet som kundegruppe og jobber derfor med treffadministrasjonen for å skape nye opplevelseskonsepter for denne gruppen, sier Nils Henrik Geitle som er adm. direktør i De Historiske Hotel & Spisesteder. – Gjennom våren jobber vi med flere spennende tiltak i vår MC-tur strategi satsing. Her kan vi love flere spennende nyheter fremover, sier Geitle. De Historiske vil blant annet gjennom sin Fordels-App i fordelsklubben «Taste Norway» gi MC-segmentet egne spesialtilbud og øvrige fordeler. Derfor oppfordrer vi flest mulig i miljøet å laste ned appen og bli medlem for fordeler hos våre hoteller og spisesteder i Norge. – Straand-familiens engasjement har således gitt muligheter for at vi får økt service og bedre tilbud til alle MC-tur-entusiaster over hele Norge, når man kommer til et av de historiske hotellene, sier Bjørn Richard Johansen. Kjeden teller 87 hoteller fra sør til nord og har svært mye å tilby hva angår komfort, mat og kulturopplevelser. Klikk her for å lese artikkel om forberedelsene til Straand-treffet 2019, som går på ett av hotellene knyttet til De historiske. MC-avisa skal følge forberedelsene til treffet gjennom sommeren og blant annet se nærmere på modellene som skal til Vrådal.

Ole-Andreas Isdahl

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.