Spennende MC-samarbeid med De historiske Hotel & Spisesteder


Treffadministrasjonen i Straand-treffet jobber hele tiden med innovasjon og nyutvikling, og har i forlengelsen av Straand-treffet inngått en intensjonsavtale med den ledende hotellkjeden for de flotteste hotellene i Norge, nemlig «De historiske Hotel & Spisesteder». Målet er å tilby MC-miljøet flotte kjøre- og hotellopplevelser. – De Historiske ønsker MC-tur-miljøet som kundegruppe og jobber derfor med treffadministrasjonen for å skape nye opplevelseskonsepter for denne gruppen, sier Nils Henrik Geitle som er adm. direktør i De Historiske Hotel & Spisesteder. – Gjennom våren jobber vi med flere spennende tiltak i vår MC-tur strategi satsing. Her kan vi love flere spennende nyheter fremover, sier Geitle. De Historiske vil blant annet gjennom sin Fordels-App i fordelsklubben «Taste Norway» gi MC-segmentet egne spesialtilbud og øvrige fordeler. Derfor oppfordrer vi flest mulig i miljøet å laste ned appen og bli medlem for fordeler hos våre hoteller og spisesteder i Norge. – Straand-familiens engasjement har således gitt muligheter for at vi får økt service og bedre tilbud til alle MC-tur-entusiaster over hele Norge, når man kommer til et av de historiske hotellene, sier Bjørn Richard Johansen. Kjeden teller 87 hoteller fra sør til nord og har svært mye å tilby hva angår komfort, mat og kulturopplevelser. Klikk her for å lese artikkel om forberedelsene til Straand-treffet 2019, som går på ett av hotellene knyttet til De historiske. MC-avisa skal følge forberedelsene til treffet gjennom sommeren og blant annet se nærmere på modellene som skal til Vrådal.

Ole-Andreas Isdahl

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg