Spennende MC-samarbeid med De historiske Hotel & Spisesteder


Treffadministrasjonen i Straand-treffet jobber hele tiden med innovasjon og nyutvikling, og har i forlengelsen av Straand-treffet inngått en intensjonsavtale med den ledende hotellkjeden for de flotteste hotellene i Norge, nemlig «De historiske Hotel & Spisesteder». Målet er å tilby MC-miljøet flotte kjøre- og hotellopplevelser. – De Historiske ønsker MC-tur-miljøet som kundegruppe og jobber derfor med treffadministrasjonen for å skape nye opplevelseskonsepter for denne gruppen, sier Nils Henrik Geitle som er adm. direktør i De Historiske Hotel & Spisesteder. – Gjennom våren jobber vi med flere spennende tiltak i vår MC-tur strategi satsing. Her kan vi love flere spennende nyheter fremover, sier Geitle. De Historiske vil blant annet gjennom sin Fordels-App i fordelsklubben «Taste Norway» gi MC-segmentet egne spesialtilbud og øvrige fordeler. Derfor oppfordrer vi flest mulig i miljøet å laste ned appen og bli medlem for fordeler hos våre hoteller og spisesteder i Norge. – Straand-familiens engasjement har således gitt muligheter for at vi får økt service og bedre tilbud til alle MC-tur-entusiaster over hele Norge, når man kommer til et av de historiske hotellene, sier Bjørn Richard Johansen. Kjeden teller 87 hoteller fra sør til nord og har svært mye å tilby hva angår komfort, mat og kulturopplevelser. Klikk her for å lese artikkel om forberedelsene til Straand-treffet 2019, som går på ett av hotellene knyttet til De historiske. MC-avisa skal følge forberedelsene til treffet gjennom sommeren og blant annet se nærmere på modellene som skal til Vrådal.

Ole-Andreas Isdahl

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg