Bautista uhyggelig kjapp!


Alvaro Bautista satt en støkk i resten av Superbikefeltet under siste trening før dagens sesongstart (22–24 februar) på Phillip Island. Bautista, som kjører Panigale V4R for Aruba.it Racing-Ducati, var nesten halvsekundet kjappere enn Jonathan Rea på Kawasaki – kombinasjonen som har dominert Superbike de senere årene – og Rea måtte slå seg til tåls med en fjerdeplass.

Tom Sykes på fabrikks-BMW var kanskje den største overraskelsen: Til tross for en skadet skulder og en sykkel som er ny for ham, tok han nest beste tid og var dermed den beste av de fire andre som klarte rundetider under 1"31'. Sykes erklærte seg tilfreds med fremgangen han har gjort med sin BMW – naturlig nok.

Bautista kom til Ducati før årets sesong. Med det tempoet han har vist på treningene, må han kunne kalles favoritt foran årets første løp. Men trening er en ting, race noe helt annet, og vi har en mistanke om at både Sykes og Rea blir tøffe å ha med å gjøre når det kjøres på ramme alvor!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg