Ny dekktrykkmåler fra Michelin

20.02.2019

 

Dårlige dekk er nummer to i rekken over årsaker til MC-ulykker som skyldes mekanisk svikt. Derfor har Michelin nettopp lansert sitt aller første system for overvåking av dekktrykk på motorsykler, mopeder og scootere. Engelske Fit2Go står for utvikling, og produksjon og systemet kalles derfor, rimelig nok, Michelin Fit2Go TPMS.

 

Systemet kan monteres på en hvilken som helst motorsykkel og erstatter de tradisjonelle ventilhettene. Displayet har magnetisk feste og kan monteres hvor som helst – eller bæres i lommen for den saks skyld. Displayet viser dekktrykket i begge hjul og er programmert til å varsle hvis trykket synker under 15 % av programmert verdi. En kraftigere alarm aktiveres hvis dekktrykket synker med 25 %  eller hvis dekket har mer enn 35 % for høyt trykk. Det varsler også dersom dekket får for høy temperatur eller hvis trykket faller med mer enn to pund i minuttet.

 

Dersom et av disse problemene oppstår, varsles føreren ved hjelp av en lysdiode som lyser minst like sterk som lommelykten på en mobiltelefon. Batterilevetid er beregnet til opp til tre måneder, og batteriet kan lades ved hjelp av en induktiv USB-lader. Det er selvfølgelig mulig å velge om displayet skal vise PSI eller bar.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.