CurbEater RR50W, et norsk produkt som varmer!

19.02.2019

 

Overskriften har en tilsiktet dobbelmening fordi det er uhyre sjeldent at et norsk firma får innpass i racing på høyeste nivå. Dette har imidlertid CurbEater AS klart. Måten de har gjort det er ved å lage et produkt som er så smalt og spesielt at det er nødt til å vekke interesse i de rette kretsene.

 

De fleste som har sett racing har lagt merke til at dekkvarmere blir brukt for å sørge for at dekkene er varme når kjøringen begynner. Det ingen har tenkt på – før CurbEater kom på banen – er at gaffel og dempere har olje som trenger å varmes for å fungere optimalt. Derfor har firmaet, i samarbeid med Eker Design, utviklet et NEMKO-godkjent produkt for varming av demperolje. Bildet viser klart hvordan det fungerer.

 

Ikke nok med det, de har også klart å få CurbEater RR50W godkjent av FIM i 2019-reglementet – på samme måte som dekkvarmere. Fordelene med å ha dempere som er raceklare kommer til å bli særdeles tydelig i kommende sesongens ultrakorte ti-runders sprintløp i World Superbike, og firmaet håper å se systemet i bruk der.

 

Kallio Racing World SSP team med 2018-verdensmester Sandro Cortese som fører, anbefaler systemet på det varmeste, og vi kan ikke se annet enn at produktet kun har fordeler – ingen ulemper. Prisen er heller ikke avskrekkende i de miljøene det er snakk om: kr 6.500,- ferdig tilsendt og inkl. moms.

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.