Mye spennende i vente på Straand-treffet 2019


Straand-treffet i Telemark setter en ny standard, sier NMCU. Hotellet og treffadministrasjonen skal bringe aktørene i øst, vest, nord og sør sammen til nye motorsykkelopplevelser, flotte kulturopplevelser og mye moro. Det er i Telemark det skjer. I Vrådal i Telemark, ca. 3 timers kjøring fra Oslo og Kristiansand og knappe 5 timer fra Bergen og Stavanger, ligger Straand Hotel vakkert plassert ved vannet Nisser. Midt i Norges herligste kjøreterreng for motorsykler ligger altså Straand Hotel som drives av femte generasjon i Straand-rekken. Hotellet er en del av De Historiske Hotel & Spisesteder som også nå jobber med å utvikle en egen strategi for å gi motorsykkeltur-interesserte gjester litt ekstra service. Straand Hotel har tatt mål av seg til å bli landets beste MC-hotell.

– Resultatene fra treffet i 2018 viser at vi greier å skape noe nytt og annerledes som MC miljøet vil ha, sier gründerne Bjørn Richard Johansen og Ole-Andreas Isdahl.

Våren 2018 tok Bjørn Richard Johansen, styremedlem ved hotellet, kontakt med Ole-Andreas Isdahl, da MC-journalist og redaktør i BikerDudes, for å drøfte hvordan hotellet kunne posisjonere seg i MC-miljøet. Johansen er en av landets mest anerkjente rådgivere og gründer av First House, men fremfor alt MC-entusiast. Så snart snøen er borte, hentes hans BMW 1200 GSA frem. Det sies at han i kundemøter lett drømmer seg bort om årets kommende MC-turer. Isdahl er en anerkjent testpilot som i fjor testet ca. 70 motorsykler og skrev omtaler om de på Bikerdudes.no. Isdahl er en dyktig nettverksbygger som er kjent for sine evner til å ta ideer til virkelighet. Der og da ble ambisjonen om å etablere en helt ny treffmodell født, og hele Straand-familien ble selve drivkraften bak et nytt konsept som senere skulle vise seg å bli en stor suksess. Her skjedde det mye, og det var nok litt uventet.

– Det nye med Straand-treffet var ideen om å samle forhandlerne, årets demosykler og førerne til kjøring på herlige og svingete Telemarksveier. Treffet skulle kombinere kjøring med faglig innhold, nettverksbygging, sosiale opplevelser, god mat og drikke og bli en arena hvor førerne kan møte aktører de vanligvis ikke har tilgang til. Videre rett og slett ha det hyggelig i gode og varme omgivelser. Altså en annerledes type og ny møteplass. Dette skaper læring og relasjoner som blir verdifulle for alle parter, sier Ole-Andreas Isdahl. – Det første treffet skulle bringe førere og entusiaster fra øst, vest, sør og nord sammen under rammer som bare kan leveres av et hotell i kjeden av historiske hoteller, og det greide man så til de grader. Vi forsto raskt at konseptet fungerte, folk kosa seg rett og slett. De kjørte mye og fikk testet mange ulike sykler. De ble kjent med nye mennesker og smilene satt løst, forteller Ole-Andreas Isdahl.

Treffdeltakerne kunne i 2018 boltre seg med ca. 40 maskiner og kjørte uten uhell i under hele treffet, totalt ca. 12.000 km og 215 kjøretimer fordelt på ca. 430 prøveturer. – I 2019 ligger vi an til å få en dobling i antall sykler, og merker som Indian og Moto Guzzi kommer også med i år. Dette var et stort arrangement som var svært godt planlagt og styrt. Alt gikk på skinner, og teamet på ca. 40 kvinner og menn leverte presisjon og effektivitet hele helgen, forteller treffgeneral Bjørn Richard Johansen. – Men det er alltid noe vi kan gjøre bedre, og disse punktene jobber vi med allerede nå, forteller han. Årets treff går av stabelen 20.–22. september på Straand Hotel og blir nok en enda større opplevelse.

Hvilke merker kommer vi til å se i Vrådal i september? Under årets treff vil følgende merker være representert: • Yamaha • BMW • KTM • Kawasaki • Triumph • Suzuki • Husqvarna • MV Agusta • Indian • Motoguzzi • Honda – Vi tar forbehold om at flere merker fortsatt kan velge å melde seg på. Her er alle velkommen, forteller Ole Andreas Isdahl.

Nye priser skal deles ut – I 2018 delte vi ut prisen for årets overraskelse og det skal vi også gjøre i 2019. I 2018 ble det BMW G310 GS. I tillegg til denne utmerkelsen skal vi også dele ut prisen for «årets publikumsyndling» som skal stemmes frem av treffdeltakerne under selve arrangementet, sier Isdahl. Tydligere salgs-pitch under årets treff – Under årets treff vil vi legge til rette for flere salg under treffet. I samarbeid med forhandlerne vil vi utarbeide salgslister med gode tilbud på demomodellene, sier Isdahl.

MC-avisa kommer til å følge forberedelsene til treffet gjennom sommeren og blant annet se nærmere på modellene som skal til Vrådal. Det er allerede nå mulig å melde seg på årets Straand-treff ved å kontakte hotellet direkte på telefon: 35 06 90 00 eller på e-post: straand@straand.no. Husk å informere om at du er Straand-treffdeltaker.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg