MotoGPs Sepangtest overrasker – eller?


MotoGPs offisielle test på Sepangbanen i Malaysia er over. Etter tre dager med intens prøvekjøring er det Ducati som står frem som den store vinneren. De fire beste rundetidene tilhørte Ducati, og alle var under den gamle banerekorden satt av Jorge Lorenzo.

Ducatis ny fabrikksfører Danilo Petrucci var kjappest, tett fulgt av den imponerende nykommeren Francesco Bagnaia (Moto2-mester 2018). Australske Jack Miller var tredje raskest og Andrea Dovisioso fulgte opp med fjerde beste tid.

Maverick Vinale var raskeste ikke-Ducati. Han tok femteplass med sin Yamaha. Marc Marques er fremdeles rekonvalesent etter en skulderoperasjon og klarte en 11. plass. Kjøringen på Sepang var test – ikke løp, men det fremgår av rapporter at førerne kjørte med maks innsats og raceoppsett. Dersom dette er tilfellet, ser det lyst for Ducati som er mer enn lystne på sin første MotoGP-tittel siden Casey Stoner.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg