Røffere Suzuki adventure på gang?

06.02.2019

 

Det er lenge siden Suzuki kunne skryte av en skikkelig bøllete muskelmaskin som kunne håndtere all slags terreng. Sant å si har det vel ikke vært noen siden legendariske DR Big (avbildet), en sykkel på sånn rundt 600 cc, som motstod tidens tann og var tilgjengelig i diverse versjoner i nesten 30 år! Men, uansett hvor hardt den måtte prøve, så ville ikke DR ha sjans til å måle seg med dagens adventuresykler, enten de nå heter BMW, KTM eller Honda.

 

Hvis ryktene fra Spania har noe for seg, og det hevder Spanish Trail Riders Mag de har, kan det være at det dukker opp en konkurrent etter hvert. Det påståes nemlig at Suzuki arbeider med en adventuremaskin basert på chassis og motor fra V-Strom 1000. La gå med at det ikke er en ekte DR, men med 100 hesters V-twin, moderne komfort og utstyr, eikehjul, langslag fjæring, 20-liters tank, mengder med bakkeklaring og eksosanlegg trygt plassert høyt oppe – slik det hevdes – kan det utmerket godt være at Suzuki er klar til å sette seg i den tomme stolen etter DR. Forutsatt at de klarer å få sykkelen til å såpass bøllete ut til at den blir tatt på alvor.

 

Ellers meldes det om sjaltbar ABS, dedikerte kjøremodus, antispinn, osv. Rammen skal visstnok være en dobbel bjelkeramme og vekten ligge rundt 230 kg.

 

Høres unektelig artig ut, og Suzuki kunne absolutt trenge en stabil fot innenfor i segmentet. Som alltid: Tiden vil vise.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.