Ny sponsor, nye farger


Monster Energy er ny sponsor for Yamahas fabrikksteam, og det har ført til at de tidligere helblå syklene nå også er dekorert med den grønne Monster-kloa på sort bunn. Denne logoen tar plassen Telefonica hadde tidligere.

Valentino Rossi og Maverick Vinales var kalt inn for å vise frem syklene på en seremoni i den indonesiske hovedstaden Djakarta nylig – kun få dager før de skal prøve 2019-syklene for første gang på Sepang-banen i Malaysia.

Yamaha har ikke hatt sine beste år i det siste. Det spekuleres i om de er mer konkurransedyktige for 2019, men det kan jo være at en spandabel sponsor gjør sitt til å lette situasjonen. Den som lever får se.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg