Panigale V4 Streetfighter


Jada, overskriften er riktig. Men før du ringer nærmeste Ducati-forhandler: Dette er et spesialbygg fra det italienske designbyrået Officine GP Design, og den skal kun lages i ti eksemplarer. Prisen er ca. 960.000 blanke – før avgifter.

Når det er sagt, Claudio Domenicali har sagt at Ducati skal ta frem 29 nye modeller de neste fem årene, så med litt flaks kan kanskje denne være et forbilde? Et av de mest fremtredende trekkene er framgaffelen. Den er maskinert aluminium, har doble lenkarmer og en Øhlins demper. Ikke i nærheten av funksjonaliteten til den originale Panigale V4 oppned-gaffelen, men mer unik visuelt. Hjulene er også i en klasse for seg. Eikehjul med bastante eiker, skodd med slangeløse dekk. Tanken og rammen er kledd i spesiallaget, strukturert kopper. Lyktene er hentet fra Diavel, og dashbordet er standard Panigale montert på et 3D-printet feste. Salen er levert av Foglizzio og er kledd med skinn. Ellers er sykkelen rikelig utstyrt med deler fra Rizoma.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg