Triumph viser frem ny versting: Rocket TFC


TFC skal være oppgraderte standardsykler, men ettersom det ikke lenger finnes en Rocket og Triumph viser frem en TFC, er det logisk å anta at det kommer en ny Rocket. 1. mai er dagen alle detaljer om Rocket TFC avsløres, ifølge Hinckley. 2500 cc, 180+ hestekrefter og ca. 230 Nm er det som verserer i mer eller mindre (sansynligvis) korrekte rykter.

Sykkelen Triumph viste frem på en tilstelning på fabrikken 22. januar har en helt ny motor, nytt chassis og mono svingarm. På lanseringen ble sykkelen kalt et konsept, men begrepene konsept og TFC henger ikke sammen – dette er mer: Det er en oppstaset versjon av produksjonssykkelen som kommer.

Rocket TFC kan skryte av en svært så påkostet finish i tillegg til siste generasjon TFT dashbord, 3-1-3 eksosanlegg og toppklasse bremser. Totalpakken er et dundrende (bokstavelig talt!) comeback for kjempen. I tillegg til Rocket TFC som nå er vist frem, er en så godt som produksjonsklar versjon observert under testing over lengre tid.

Det er rimelig å vente at sykkelen vises frem i Milano 2019, så gled dere, alle dere som elsker kubikk og hestekrefter: Kubikk-sjefen sjøl melder sin ankomst!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg