Triumph Thruxton TFC


Triumph har nettopp lagt en ny dimensjon til begrepet fabrikkcustom. Den nye TFC-serien (Triumph Factory Custom), hvor syklene skal produseres i begrenset antall, er beregnet på å presentere påkostede utgaver av standardsykler, og Thruxton TFC er den første.

Det skal kun lages 750 stk., alle nummerert og med ekthetsplakett. Dette er den første modellen i en ny serie, og den er laget for dem som liker customiserte maskiner, men ikke vil ha bryet med å bygge dem selv.

TFC-versjonen er lettere og sprekere enn standard Thruxton R. Alle karosseridelene er karbonfiber – inkludert den lekre styrekåpen. Demperne bak er Øhlins RSU, gaffelen er Øhlins NIX30, bremsene er Brembo M4.34, og ytelsen er økt til 105 hestekrefter. Moment er også høyere enn standard: 115 Nm hjelper å flytte en sykkel som er 5 kilo lettere (tørrvekt 198 kg). Eksosanlegget er titan og levert av Vance & Hines.

Ellers har sykkelen en rekke deler maskinert av massiv aluminium, ekte lær i setet og en rekke andre detaljer. Mange av de blanke delene fra Thruxton R er nå sorte, og Thruxton TFC leveres kun i sort med gullstriper. Vi regner med at bildene sier mer enn ord om hva det går ut på. Se og nyt!

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg