Triumph Thruxton TFC


Triumph har nettopp lagt en ny dimensjon til begrepet fabrikkcustom. Den nye TFC-serien (Triumph Factory Custom), hvor syklene skal produseres i begrenset antall, er beregnet på å presentere påkostede utgaver av standardsykler, og Thruxton TFC er den første.

Det skal kun lages 750 stk., alle nummerert og med ekthetsplakett. Dette er den første modellen i en ny serie, og den er laget for dem som liker customiserte maskiner, men ikke vil ha bryet med å bygge dem selv.

TFC-versjonen er lettere og sprekere enn standard Thruxton R. Alle karosseridelene er karbonfiber – inkludert den lekre styrekåpen. Demperne bak er Øhlins RSU, gaffelen er Øhlins NIX30, bremsene er Brembo M4.34, og ytelsen er økt til 105 hestekrefter. Moment er også høyere enn standard: 115 Nm hjelper å flytte en sykkel som er 5 kilo lettere (tørrvekt 198 kg). Eksosanlegget er titan og levert av Vance & Hines.

Ellers har sykkelen en rekke deler maskinert av massiv aluminium, ekte lær i setet og en rekke andre detaljer. Mange av de blanke delene fra Thruxton R er nå sorte, og Thruxton TFC leveres kun i sort med gullstriper. Vi regner med at bildene sier mer enn ord om hva det går ut på. Se og nyt!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg