Schuberth med ny C4 Pro


Nye C4 Pro er den mest støysvake hjelmen Schuberth har produsert. Den leveres i to skallstørrelser: Den ene fra XXS–L, den andre fra XL–XXXL. Ny akustisk krage og nytt oppdatert interiør i Coolmax, et sømløst materiale som gir økt komfort.Interiøret kan tas ut for vask. Ekstra komfortabel hakestropp. Interiøret er optimalisert med kanaler for bruk med briller.

Ny plassering av mikrofon, nede ved haken, endret kabelgate for det innebygde headsetet og optimalisering av holder for batteri og sentral. Pinlock 120 (beste optiske kvalitet) duggfri film medfølger. C4 Pro har ferdig installerte høyttalere og mikrofon fra Sena. Intercomsentral m/batteripakke kjøpes separat og monteres under hjelmskallet.

Velg mellom SC1 og nyheten SC2. Leveres i størrelser XXS–XXXL. Norsk importør: Spare Parts Service AS.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg