KTM øker sin aksjepost i KISKA


KTM har hatt en fenomenal fremgang de siste 8 årene, med ny omsetningsrekord hvert år. En del av hemmeligheten bak det er samarbeidet med KISKA, det østerrikske designkontoret som er ansvarlig for at KTMs sykler tar seg godt ut, både i virkeligheten og i media.

Etter hvert som KTM øker bredden i modellutvalget og fortsetter å åpne nye markedet og segmenter, er det viktig at de sikrer seg prioritet hos KISKA. På bakgrunn av det har KTM økt sin aksjepost i designkontoret fra 26 % til 50 %. KTM mener det er viktig å sikre seg designkapasitet etter hvert som KISKA får ansvar for design fra flere og flere konkurrerende produsenter, blant dem Triumph. KTM mener også at fremtiden for deres produkter ikke er lys på det amerikanske markedet. I 2018 falt salget i USA 2 % mens det økte med 7 % i Europa. KTM spår også at markedet i USA vil fortsette å falle. Man skal imidlertid merke seg at KTM og synergimerket Husqvarna har mer eller mindre kvelertak på det amerikanske offroadmarkedet (og det er stort), så spådommene er kanskje bevisst pessimistiske?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.