Harley-Davidson LiveWire, kjørelengde og pris


Harley-Davidson har sendt oss pressemelding med mer informasjon om deres elektriske prosjekt LiveWire. De har lenge gitt oss små drypp for å holde pressen varm og interessert, men nå har de endelig gitt oss opplysninger om det som alle lurer på, kjørelengde, motorstyrke og pris. Akselerasjonen er oppgitt til 0–60 miles (96,5 km/t) på under 3,5 sekunder. Dette blir altså heftige greier. Videre formidles det at man skal kunne kjøre 110 miles (177 km) på én lading. Dette tallet representerer MIC (mixed-use cycle), altså blanding av kjøring på landevei, by, opp og ned, samt forskjellig vær og temperatur. Sykkelen kan lades på to måter, hjemme i husveggen eller med hurtiglader. Hvor lang tid det tar å lade opp sykkelen med hurtiglanding, har vi ikke mottatt informasjon om. Prisen i de nordiske landene kommer først i slutten av januar, men i USA vil den koste 29.799 dollar. Det betyr at det vil bli en ganske eksklusiv motorsykkel. Til sammenligning kan vi si at Harleys store customtourer, Street Glide Special, koster 27.089 dollar. På de amerikanske sidene til Harley-Davidson kan man allerede bestille LiveWire. Levering er estimert til august 2019. Er du interessert i en LiveWire, bør du følge med på Harley-Davidsons hjemmeside eller kontakte din lokale forhandler. Denne modellen har fått ekstremt mye oppmerksomhet, og det kan godt være at man må være tidlig ute for å sikre seg en 2019-utgave.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg