Triumph Factory Custom Thruxton


Bilder av det som skal være en TFC Thruxton (Triumph Factory Custom) har sluppet ut på nettet, og de som liker klassisk kaferacer, må få vann i munnen av den. Triumph har tidligere arrangert en intern designkonkurranse som blant annet resulterte i bestselgeren Bobber. Disse designene kan fort vise seg å bli mer enn konsepter, noe disse bildene av TFC Thruxton kan tyde på.

Gaffelen ser ut til å være Øhlins, men det er vanskelig å si hvilken modell. Bakdemperne ser ut til å være de samme som på Speed Twin og er laget i samarbeid med Øhlins.

Motoren er den samme 1200-kubikkeren som brukes i de øvrige retromodellene, men det kan trygt antas at den har lettere interne komponenter, egen tuning og sintere kammer.

Hjulene er sorte eikehjul med Metzeler RaceTec RR dekk, noe som kan tyde på mer ytelse enn den vanlige Thruxton. Bremsene har Brembo M4 100 kalipere – igjen noe som tyder på økt effekt. Ellers er karbonfiberdeler fremtredende: Fra den lekre kåpen til sete-enheten.

Med denne sykkelen gjør Triumph det de kan best: Kombinere klassiske linjer med moderne design. Om den kommer for salg? Som alltid: Tiden vil vise ...

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg