Bestill fine MC-julegaver fra MC-avisa


Sent ute med julegaven til en eller flere motorsykkelentusiaster i omgangskretsen – eller mangler du en til deg selv? Ta en titt på hvilke flotte MC-gaver som kan bestilles på vår nettside!

I siste liten-tips nr. 1: MC-avisas bøker

I løpet av de siste årene har MC-avisa utgitt en knapp håndfull bøker med motorsykkel som hovedingrediens. Svein Berli har forfattet to Gotur-bøker. Den første er dessverre utsolgt, men bok nummer to, "Gotur – rundt neste sving", er på lager! Boken byr på turforslag, opplevelser forfatteren har hatt underveis og anekdoter fra ungdomstiden på 60-tallet i Arendal, en tid da verden på mange måter var romsligere enn i dag. Peter Ness står bak boken Fornemmelser av fart, som handler om hvorfor din MC ikke kan sammenlignes med andre kjøretøy. Leseren blir tatt med på en morsom og spennende og lunefull ferd, der Ness' mål er å bli flinkere til å kjøre motorsykkel. Jarl Hole har skrevet bok om Arne Paulsen – "Litt av et MC-liv" – der Arne forteller sine historier med sine egne ord og boken har et stort utvalg fra hans billedarkiv.

MC-avisas bokutgivelser kan bestilles her.

I siste liten-tips nr. 2: Norsk MC-katalog 2019

Siden 1995 har vi laget den optimale MC-KATALOG for MC-FOLKET! Her finner du alle MC-ene, inkludert lettvektere, mopeder og scootere, som selges i Norge med teknisk data og veiledende priser.

Årets katalog, og de fleste tidligere årganger, kan bestilles her. I siste liten-tips nr. 3: Abonnement på MC-avisa

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen for et helårsabonnent er kun 499,- for 10 nr. Da er du sikret å få alle MC-avisa-utgavene i posten, og du får rabatter på andre bestillinger på mcavisa.no. Vi har også gaveabonnent, prøveabonnent og halvtårsabonnent.

Abonnent kan bestilles her.

Gaveabonnent kan bestilles her.

NB: Gaver som bestilles nå, kommer naturligvis ikke frem før jul, men det er ikke ille å ha en av disse nevnte gavene på vei til seg, heller!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg