Touratech R9X Limited Edition


De fleste forbinder vel Touratech med snadderbiter til å stæsje adventuresykler med, men det tyske utstyrsfirmaet har akkurat tatt et lite steg videre på stigen.

Touratech R9X er basert på BMWs R nineT, og den er kanskje den mest troverdige scrambler med boxermotor som har sett dagens lys hittil. Ulempen for dem som har lyst på en, er at den kun skal lages i fem eksemplarer.

Dette er ikke en showroom special – sykkelen har fått skikkelig juling i Red Bull Romaniacs Hard Enduro og dermed bevist sitt verd.

Blant endringene som er gjort, kan nevnes at motoren er tunet for å gi mer trøkk i lave hastigheter, og i tillegg er der en hel rekke chassisrelaterte lekkerbiskener. Vi nevner: Oppned-gaffel med demperpatroner fra TT Suspension, forspenn, kompresjonsdemping og returdemping er justerbare på både framgaffel og bakdemper, hjulene er 21" og 18" med alufelger fra Haan Wheels, sinterclutchen er levert av ZF Race Engineering, og Stealth lyddemperen kommer fra AC Schnitzer. Speaker har levert 7" LED-hovedlykt, og Motoscope Pro har stått for instrumentpanelet.

R9X blir bygget for hånd hos Touratech, og kjøperne får omfattende undervisning i hvordan de skal sette opp demper og gaffel. I tillegg får hver kjøper et personlig offroadkurs hos Touratech. Det eneste negative er vel at det kun lages fem stk. R9X, men på den annen side får kanskje folket i München noe å tenke på ...

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg