KTM med ambisjoner


I et intervju forleden kom KTMs Stefan Pierer med en oppsiktsvekkende uttalelse: Han slo fast at det eneste europeiske merket som kunne interessere KTM, er Ducati. Han hevdet videre at den italienske fabrikken har produkter som ville passe KTM godt, mens Triumph, med sine tresylindrede maskiner, er uinteressant ettersom KTM ikke har tenkt å lage slike motorer.

Statusmerker som MV Agusta ble også betegnet som uinteressante, da prisen anses som høyere enn nytteverdien. I samme omgang slo Pierer fast at KTM tar mål av seg til å bli verdens tredje største MC-produsent.

Når han først var i gang, fortalte han også hva man kan vente seg fra KTM i nærmeste fremtid: De kommer til å ta frem en tosylindret 500-kubikker som skal produseres i India. Den skal brukes til å konkurrere med japanerne i de nye markedene rundt om i verden – markeder hvor begrepet «premium» handler om maskiner mellom 500 og 800 cc. Pierer har aggressive målsettinger, men tatt i betraktning hva han har oppnådd i sin tid som sjef for KTM, er vi ikke villige til å avskrive noe som helst.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg