Ledige stillinger hos Speed MC


Speed Motorcenter AS i Sandefjord leter for tiden etter flere ansatte. To mekanikerstillinger og en kundemottaker-stilling er utlyst, og tiltredelse er så snart som mulig.

Om mekanikerstillingen skrives følgende: "Til daglig består arbeidet i å utføre service og reparasjon i all hovedsak av Yamaha og BMW motorsykler, men vi utfører service og reparasjoner på stort sett alle merker pr. i dag."

Om stillingen på kundemottaket skrives følgende: "Som Kundemottaker på Speed Motorcenter er du første kontaktpunkt mot de kunder som ringer inn eller henvender seg til oss for å få service på sitt kjøretøy, eventuelt med spørsmål om teknikk på kjøretøyet. Det kreves derfor teknisk kompetanse i forhold til å kunne besvare en del av disse spørsmålene."

Speed Motorcenter AS skriver om seg selv: "Vi er et av landets største MC-senter og merkeforhandler av markedets sterkeste merkenavn Yamaha og BMW. Vi arbeider kontinuerlig for å være i forkant av utviklingen i forhold til våre kunders ønsker og behov, innen verkstedtjenester, salg av motorsykler, deler og tilbehør, samt personlig kjøre utstyr/sikkerhetsutstyr."

Er dette av interesse? Klikk her for å gå til stillingsannonsene på Speed MCs nettside.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.