Ledige stillinger hos Speed MC


Speed Motorcenter AS i Sandefjord leter for tiden etter flere ansatte. To mekanikerstillinger og en kundemottaker-stilling er utlyst, og tiltredelse er så snart som mulig.

Om mekanikerstillingen skrives følgende: "Til daglig består arbeidet i å utføre service og reparasjon i all hovedsak av Yamaha og BMW motorsykler, men vi utfører service og reparasjoner på stort sett alle merker pr. i dag."

Om stillingen på kundemottaket skrives følgende: "Som Kundemottaker på Speed Motorcenter er du første kontaktpunkt mot de kunder som ringer inn eller henvender seg til oss for å få service på sitt kjøretøy, eventuelt med spørsmål om teknikk på kjøretøyet. Det kreves derfor teknisk kompetanse i forhold til å kunne besvare en del av disse spørsmålene."

Speed Motorcenter AS skriver om seg selv: "Vi er et av landets største MC-senter og merkeforhandler av markedets sterkeste merkenavn Yamaha og BMW. Vi arbeider kontinuerlig for å være i forkant av utviklingen i forhold til våre kunders ønsker og behov, innen verkstedtjenester, salg av motorsykler, deler og tilbehør, samt personlig kjøre utstyr/sikkerhetsutstyr."

Er dette av interesse? Klikk her for å gå til stillingsannonsene på Speed MCs nettside.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg