Slik produseres en motorsykkel


De fleste av oss setter oss på sykkelen og kjører i trygg forvissning om at alt virker som det skal. Og som regel gjør det det. Det ligger imidlertid mye og presist arbeid bak en moderne motorsykkel og i produksjonen overlates ingenting til tilfeldighetene.

Det er ikke mer enn 50 år siden en motorsykkelfabrikk for det meste var et støyende, skittent sted der produksjonen foregikk med maskiner som forlengst var gått ut på dato – faktisk like umoderne som syklene som ble produsert.

Japanerne var de første til å innføre moderne produksjonsmetoder, men selv det de gjorde på 60- og 70-tallet er gammeldags i forhold til det som skjer i dagen fabrikker. En topp moderne fabrikk er et samspill mellom mennesker, maskiner, roboter, måleinstrumenter og datamaskiner. Prosessen er komplisert og krever full kontroll i alle ledd.

Titt på denne videoen, så får du et innblikk i hva som kreves for at du skal kunne kjøre titusenvis problemfrie kilometer på din motorsykkel.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg