Kjøp en ekte MotoGP-sykkel!


Da KTM kunngjorde at de ville gå inn i MotoGP med RC16, sa KTM-direktør Stefan Pierer at sykkelen en gang i fremtiden ville bli tilgjengelig for private kjøpere. Den dagen er ikke kommet ennå, men du kan faktisk sikre deg en ekte KTM RC16 racer akkurat nå! KTM har nemlig lagt to av sine racere ut for salg, og dermed bør alle andre julegaveønsker komme i skyggen: For $250.000 kan du sikre deg en RC16, et fullt sett med Pol Espargaro raceutstyr og en signert hjelm.

Du får også anledning til å være en del av KTMs fabrikksteam på en weekend du selv velger. Inkludert i den er en omvisning i paddock, en omvisning i pit, du får treffe Pol Espargaro og Johann Zarco og du blir utstyrt med KTMs teamklær. KTMs RC16 kan ikke registreres og den har heller ikke vunnet løp, men det er likevel en ganske enestående anledning for to velbeslåtte motorsyklister. For dem som ikke har nødvendige midler tilgjengelig, finnes det en rekke muligheter: Ta ut pensjon og fortsette i full jobb. Det er fullt mulig å leve med bare én nyre. Det er ikke sikkert at barna trenger innholdet på den kontoen du har satt av til skolegang. Eget hus er oppskrytt. Dessuten: Livet er for kort til ikke å fatte dårlige beslutninger.

Interesserte kjøpere kan henvende seg til r16@ktm.com for innledende forhandlinger.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg