Flere V4-modeller fra Ducati

01.12.2018

 

Ducati-sjef Claudio Domenicali kan fortelle at Ducati kommer med en rekke nye modeller i kjølvannet av suksessen med den nye Panigale V4. "Vi skal lansere 29 nye sykler i løpet av de neste fem årene", slår han fast. "Vi kommer til å fortsette å utvikle eksisterende modeller, men vi kommer også til å gi oss inn på segmenter hvor vi for øyeblikket ikke er representert. Som en del av det, vil vi vurdere den nye V4 som del av forskjellige plattformer."

Domenicali ville ikke gå i detaljer om dette, men såkalte kilder innen fabrikken sier at Ducati vurderer naken, adventure og touring.

 

Når det gjelder elektriske motorsykler, er han bastant: "Elektriske motorsykler er fascinerende, men teknologien er det den er for øyeblikket: Du kan ikke vinne over kjemien. Slik stillingen er nå tar du bort 15 kilo bensin og erstatter den med 150 kg batterier. Hvis vi får pålegg om å lage elektrisk motorsykkel om fem år, kommer vi til å gjøre det, men det vil være en dårligere motorsykkel enn det vi lager for øyeblikket." Tatt i betraktning moderselskapet Volkswagen Audi Gruppes tunge satsing på elektrisk drift, er dette bastante ord.

Domenicali påstår også at Panigale V4R (1000-varianten) på mange måter er den mest avanserte motorsykkelen Ducati noen gang har laget: "Når du tar en V4R og setter den i race-trim, har den mer teknikk enn en MotoGP-maskin: Bedre aerodynamiske vinger, noe av elektronikken er bedre og fjæringssystemet er bedre. V4R har Cornering ABS, noe som ikke er tillatt i MotoGP. Mange MotoGP-førere får framhjulslipp under bremsing, men med vår Cornering ABS, ville det aldri skje. Ikke en eneste gang!"

 

Domenicali er verd å lytte til – han burde vite hva han snakker om.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

Bunn

MC-Huset_200x200_feb20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.