Snerten ombygging


På slutten av 60-tallet og gjennom en god del av 70-tallet dominerte Yamahas 250- og 350-racere sine klasser. I tillegg til at de gikk fort, var de også ganske snertne å se på. Dette har inspirert et firma som heter GG Retrofitz til å ta frem et karosserisett som totalt forvandler Yamaha YZF-R3 fra en supermoderne R-maskin modellert etter dagens MotoGP-design til å bli en troverdig gjengivelse av de lekre og kjappe totakterne fra klassisk periode.

Settet inneholder det aller meste som trenges og er direkte erstatning – ingen modifikasjoner kreves. Det eneste eventuelle kjøpere må skaffe utenom, er en rund 7" hovedlykt. Om dette er drømmen til dem som faller for R3s supermoderne utsende, er en annen sak. Uansett vil det sørge for at sykkelen blir lagt merke til.

Vi legger ved et bilde av den gamle raceren for å vise hvor inspirasjonen kom fra.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg