MC Oslo største BMW-forhandler i Norden


Tidligere denne måneden ble MC Oslo AS hedret med utmerkelse som Nordens største BMW-forhandler og BMW-forhandleren med størst salgsøkning. Distribusjonen av BMW motorsykler er samlet på nordisk plan. I forbindelse med Eicma, MC-messen i Milano, ble det avholdt fellesmøte for nordiske BMW-forhandlere. Her ble en rekke utmerkelser ble delt ut, og den gjeveste – årets største forhandler – gikk til MC Oslo! Daglig leder Kåre Vaskinn kunne også ta med hjem prisen for størst salgsvekst i Norden. – Dette er vi selvfølgelig veldig stolt over, ikke minst når vi her er i konkurranse med svenske forhandlere som har et vesentlig større kundegrunnlag enn vi har i Norge. Vi mener dette er en bekreftelse på at vi gjør en god og riktig jobb for BMW. Vi må også sende en stor takk til alle våre gode kunder som har vært med å skape grunnlag for utmerkelsene, sier en fornøyd Kåre Vaskinn. Med dette ønsker MC-avisa å gratulere MC Oslo AS med disse to utmerkelsene.

Foto hentet fra mcoslo.no.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg