Ble «Årets forbilde» i norsk motorsport


Roadracingfører Caroline Olsen (28) ble under helgas Motorsportgalla tildelt prisen for «Årets forbilde».

Caroline Olsen fra Halden har i årevis gjort seg bemerket innen roadracing i inn- og utland, og har i det siste oppholdt seg i USA for å utøve sporten. I 2011 ble hun norsk mester i roadracing, og har i år kjørt RR-løp i Motoamerica, som er de sammenslåtte klassene Supersport og Supersport 600. Hun har tidligere hatt noen stygge krasj, og hadde i år ikke noe team i ryggen under løpene i USA.

– Det var utrolig hyggelig å få en pris som dette, sier Olsen til lokalavisa Halden Arbeiderblad (HA).

I juryens begrunnelse for å tildele nettopp Olsen prisen for «Årets forbilde», heter det som følger:

«Personen har til tider blitt utsatt for mer vondt enn det som godt er, men selv da har man kunnet se et smil og et pågangsmot flere av hennes konkurrenter kan misunne. For vi snakker selvfølgelig om en kvinne, en sterk kvinne, en kvinne med flere bolter og skruer i kroppen enn det sykkelen hennes er satt sammen av. Hun har kjørt lenge, hun har kjørt internasjonalt, hun gir alltid av seg selv, hun lærer bort og hun gir aldri opp. Det er med stor glede vi kan fortelle at «Årets forbilde» er roadracingens egen Caroline Olsen!» Til lokalavisa i hjembyen gir hun denne kommentaren: – Det er jo ikke noe jeg tenker på mens jeg kjører, men jeg prøver jo alltid å være meg selv. Det at jeg ikke gir opp og er positiv, er bare sånn jeg er.

Hun forteller at hun utenfor banen tenker mye på å gi noe tilbake, og at hun gjerne deler erfaringer og stiller opp for de yngre. Hun har tidligere fått «HAs ærespris», og nå må den dele hedersplassen hjemme hos henne, sammen med prisen «Årets forbilde».

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.