Den ultimate MC-videoen


Hvis du har lyst til å finne ut hva som er essensen av retrobølgen som ruller gjennom MC-verdenen, kan det være at den flotte videoen gir deg et dypere innblikk. Den er laget av et firma som heter BAAK, og de produserer spesiallagede deler for en rekke motorsykler – fra Triumph til Moto Guzzi. Et kjapt besøk på nettsiden deres – www.baakmotocyclettes.com – er nok til å overbevise om at de arbeider med å komme tilbake dit hvor opprinnelig, ekte MC-glede en gang var. Det er et sted mange ønsker å komme til, skal en dømme etter salget av retrosykler. Videoen vi har linket til i avspilleren under er en av de flotteste MC-videoer hittil, kanskje til og med DEN flotteste. Den fortjener en skjerm med høy oppløsning!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg