Elektrisk Ural made in USA? Oh Yes!


Vi fikk inn et newsletter fra Irbit MotorWorks of America i går kveld, og hvis du lurer på hva Irbit MotorWorks er, så er det folkene som lager de klassiske og ikke veldig mordene Ural sidevognsmaskinene.

Det der med moderne ser imidlertid ut til å forandre seg: USA-avdelingen av Irbit har snakket med Zero Motorcycles og fått lov til å sette deres kraftpakke (Motor, batterier, controller og andre biter) inn i et Ural-chassis. Det Californiabaserte ICG har hatt ansvaret for utvikling av design og produksjon av prototypen, mens Zero har fulgt opp med engineering i utviklingsarbeidet.

Testing av vidunderet viser at den akselerer kjapt – det må være den første Ural i historien som får den omtalen. Den er også driftssikker – nok en første. At den i tillegg er morsom å kjøre er ikke nytt – det gjelder alle Ural.

Irbit MotorWorks har ingen planer om å sette i gang produksjon for øyeblikket, men de kommer til å arbeide videre med konseptet. Derfor: Kanskje du om ikke altfor lenge kan oppleve en Ural sidevognsrigg som hvisker seg lydløst, kjapt og driftsikkert frem over all slags terreng. Det er litt av en utvikling for det som hadde sin begynnelse som en heller dårlig kopi av en førkrigs BMW ...

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg