Erling Sande AS importør av Zero

04.11.2018

 

Pressemelding, Erling Sande AS.

"Erling Sande AS er hele tiden på jakt etter nye spennende, miljøvennlige og innovative produkter til glede for det norske folk. Den Amerikanske produsenten ZERO MOTORCYCLES er ledende innen motorsykkel med elektrisk drift. Produktene blir produsert i anerkjente Silicon Valley med meget høy kvalitet. Det er gledelig å informere at Erling Sande AS er distributør av ZERO MOTORCYCLES i Norge. Tilgjengelighet av både motorsykler, deler og forhandlere vil styrkes betraktelig i årene som kommer.

Bærekraftig utvikling og felles innsats for miljøet er viktige elementer for oss i fremtiden. Miljø, innovasjon og kvalitet er nøkkelord hos ZERO MOTORCYCLES. Erling Sande AS er godt i gang med Greenline konsept som vil styrke vår posisjon i markedet i årene som kommer. Som en miljøfokusert bedrift tar vi et langt steg i riktig retning med å lansere ZERO MOTORCYCLES. Vi ser et stort potensial for elektriske produkter i fremtiden.

Vi gleder oss til å vise mer av disse produktene i tiden som kommer. Zero emission, Zero noice, 100% fun!!"

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.