Cake Kalk nominert til utmerkelse


For en tid tilbake omtalte vi den sterkt ukonvensjonelle svenske Cake Kalk elektro-MCen. Maskinen utmerker seg ved et design som er så langt fra tradisjonelt MC-design at den faktisk har vel så mye til felles med pedaldrevne tohjulinger som med motorsykkel.

Uansett, den må har truffet hjem hos noen ettersom den er en av 32 finalister som skal kjempe om førsteplass i Outdoor Retailer’s Inaugural Innovation Awards. Dette er den tiende nominasjonen det svenske merket har fått siden maskinen ble lansert i januar i år.

Utmerkelsen det kjempes om er ment som en anerkjennelse av design, kreativitet og prestasjon hos produsenter av fritidsutstyr for utendørs bruk. Hvorvidt Cake Kalk har mulighet til å stikke av med førsteplassen, vil vi ikke mene noe om.

Forresten, hvis den skulle være helt uimotståelig, kan den kjøpes for $13.000 – før avgifter ...

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg