Triumph i Baja 1000


Samtidig med lanseringen av den nye Scrambler 1200 kunne Triumph fortelle at de har meldt på en sykkel til det krevende ørkenløpet Baja 1000 i California. Fører blir stuntmann og ørkenracer Ernie Vigil. Sykkelen som skal brukes er en XE-versjon som har fått veltebøyler, beskyttelse under bunnpannen og lys som tilfredsstiller arrangørenes krav. Blinklys og passasjerfothvilere er fjernet.

Triumph er ikke ukjent med ørkenracing. De hadde en viktig rolle i de tidlige løpene hvor mange førere bygget om sine 650 gatemaskiner til desert sleds ("ørkensleder"). Blant disse var Steve McQueen, Bud Ekins og Cliff Coleman.

Vi vet ikke om Triumph gjør dette som PR-stunt eller om de faktisk har tenkt å satse på å vinne eller i det minste få en plassering høyt oppe. Det vil vise seg når løpet, som går i november, er over.

Vi har mest tro på at det er et PR-stunt...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg