Nyhet for adventurefolket: Motorex Chainlube Adventure


Flere og flere adventuremodeller kommer med kjededrift, og det er ikke uvanlig at brukeren kjører alt fra motorvei til stier og traktorveier på en og samme tur.

Dette stiller helt spesielle krav til kjedesmøringen. Det kreves en kjedespray med god vedheft og som holder lenge. Den må tåle temperaturutviklingen som oppstår på motorveien, og samtidig må den ikke tiltrekke seg for mye sand og annet smuss som kan forårsake forsterket kjede- og drevslitasje.

Motorex hevder at Chainlube Adventure er svaret på de utfordringene. Den spesielle formuleringen med tilsatt PTFE (Teflon) gjør at smøremidlet tåler motorveihastighet over lengre tid uten å slynges av eller fordampe, samtidig som den ikke tiltrekker seg smuss og sand. Leveres i 0,5 liters spraybokser. Norsk importør er Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg