MC-avisa 10-2018 i salg nå!


Årets siste nummer er nå tilbake fra trykkeriet og på vei ut til bladkioskene og postkassene. Her er det mye spennende å få med seg.

Intermot, MC messen i Köln, er over. Her ble det presentert en del nyheter for 2019. Disse finner du på de første sidene i bladet.

Vår engelske medarbeider Alan Chatcart har teste det som for mange er neste års største nyhet, den nye R 1250 GS fra BMW. Og BMW skuffer ikke, skal vi tro Alan. Produsenten har tatt en allerede særdeles velfungerende adventurer og gjort den enda bedre.

Redakør Oddbjørn Myklebust har vært i Hellas og prøvekjørt Harley-Davidsons nye powercruiser, FXDR 114. En skikkelig bølle med råtass-motor som yter 162 Nm. Det er heftige greier, det, og mestedelen av kreftene hentes ut på lavt turtall. Det blir gøyal akselerasjon av slikt.

30. september gikk Distinguished Gentlemans Ride av stabelen. Dette er et verdensomspennende arrangement, og kjøres også i noen av de største byene i Norge. Vår medarbeider Rune Mjølhus var til stede i Oslo og møtte mange velkledde herremenn på vakre sykler.

Vår freelancer Tore Huseby var til stede på Touringtreffet 2018 som ble arrangert på Beitostølen. Her var det også mange andre touring-interesserte som hadde funnet veien.

NMCU er en viktig organisasjon for oss norske motorsyklister. Det er dem som ivaretar våre interesser. I dette nummeret finner du intervju med gjenvalgt leder, Odd Terje Døvik.

Vi har også bransjestoff med reportasjer fra Yamaha Bergen, Zigo MC i Harstad og Classic Motorcycles Tønsberg samt presentasjon av de siste salgstallene.

21.–23. september ble Straand treffet arrangert. Vår mann Jarl Hole var på plass på et allsidig og vellykket arrangement.

En av våre lesere, Jon Karlsen, har sendt oss sin reisereportasje fra sommeren. Sammen med sin bedre halvdel benyttet han det gode været vi hadde i sommer og opplevde mye flott norsk natur. "Når veien er målet", som Jon satte som tittel.

Dette er bare noe av innholdet i nummer 10-2018. I tillegg finner du mye annet spennende lesestoff!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg