MV Agusta F4 Claudio


Claudio Castiglioni er et nesten legendarisk navn i italiensk MC-industri. Han har vært involvert i suksessene til Ducati, Cagiva og Husqvarna, men det er tiden som sjef for MV Agusta han vil bli husket for. Under hans ledelse våknet firmaet fra dvalen og laget FA7650 superbike, tegnet av Ducati 916 designer Massimo Tamburini. Denne sykkelen la grunnlaget for en rekke nye prestisjesykler som for eksempel Brutale og F3, før det hele kulminerte med F4. Men alt forandrer seg, og F4 holder ikke mål når det gjelder utslipp. Altså vil den bli erstattet av en ny modell. MV Agusta har bestemt seg for å feire F4 og hedre Claudio Castiglioni. Sykkelen er en suveren luksusvariant og skal bare lages i 200 eksemplarer. Alle karosserideler er laget i karbonfiber, hjulene er BST karbonhjul, Brembo Stylema kalipere sørger for stoppkraft og fjæringen er selvfølgelig fra Øhlins. Motoren har titan råder og yter 212 hk i banetrim, 205 i gateversjon. Komplett med SC Project titan eksosanlegg er vekten 175 kg. Skarpt! Sykkelen har selvfølgelig all tenkelig førerassistanse, som inkluderer AIM LCD instrumentpanel, GPS-basert datalogging og smart elektronikkpakke. Prisen er ikke offentliggjort ennå – det sjokket må vente til EICMA. Men, vi tror ikke dette er sykler som blir sittende på lager hos MV!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg