Bikers Goodwill weekend og MC-julebord på Straand Hotel

11.10.2018

 

Helgen 16.–18. november går Bikers Goodwill weekend av stabelen på Straand Hotel i Vrådal. Tidligere i år ble Straand Treffet 2018 arrangert samme sted, et arrangement du kan lese mer om i neste nummer av MC-avisa (nr. 10-18). Under følger pressemelding fra hotellet og samarbeidspartner Biker Dudes om neste arrangement.

Pressemelding.

"Bikers Goodwill weekend og MC-julebord 2018:
Nyhetsoppdatering fra «EICMA» og «Intermot» helgen 16.-18. november


9. oktober 2018 – For første gang i Norge inviteres alle MC-entusiaster med følge til «Bikers Goodwill» weekend og julebord med slipp av MC-nyheter for 2019, kos og hygge som tema. Det blir en hyggelig anledning til å ta med din ledsager og opparbeide «goodwill» til 2019 sesongen. Ut over sosialt samvær blir det paneldebatt med de største forhandlerne som uken før har fått informasjon om nyhetene fra «EICMA messen» i Milano i Italia og «Intermot» i Köln i Tyskland, før vi avslutter kvelden med en god middag og sosialt samvær.

De færreste har råd og tid til å reise til de store og viktige internasjonale motorsykkelmessene i utlandet.

– I tillegg til å ha med siste nyheter fra «EICMA-messen» som bare er ferdig noen dager før, vil vi på arrangementet 16.-18. november også ha med nyheter fra MC-messen «Intermot» i Køln tidligere i høst. På lørdag formiddag blir det foredrag om trafikksikkerhet og utstilling av noen av 2019 modellene vi alle drømmer om! Velkommen til årets Bikers Goodwill & Christmas Dinner på Straand Hotel i Vrådal i Telemark, Norges motorsykkel tur hotell, sier Ole Andreas Isdahl i Bikerdudes.

Tidligere i høst samlet vi over 400 besøkende MC-entusiaster på Straand Hotel i forbindelse med det første «Straand Treffet 2018». Her hadde vi med NMCU og de fleste kjente motorsykkelmerkene i Norge: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph og Yamaha. På julebordet vil du møte mange av de samme aktørene og igjen få muligheten til å bli oppdatert. Videre vil din ledsager og partner kunne bli bedre kjent med det flotte miljøet, sier Ole Andreas Isdahl. Han er sammen med Straand familien og Bjørn Richard Johansen initiativtaker til årets «Bikers Goodwill & Christmas Dinner». Det første julebordet i Norge med fokus på MC, trafikksikkerhet og bransjenyheter.

– Vi har tradisjon for å skape hyggelige weekender og samlinger på hotellet, sier Sigmund Straand som er adm. direktør og 5. generasjon driver av Straand Hotel i Vrådal. Hotellet har sin historie tilbake til 1864. Den gangen brukte man hest og kjerre for å komme seg frem. I dag er det flotte svingete veier som passer ypperlig for motorsykkel og bil hele veien opp til Vrådal, sier Sigmund Straand.

Programmet er under utvikling og vil by på et sosialt faglig program i trivelige omgivelser."

Klikk her for å lese mer på Biker Dudes sine nettsider.

 

Mer informasjon om hotellet, finner du på straand.no.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.