Siste dag for H-D Kristiansand


Harley-Davidson Kristiansand har i dag offentliggjort at de legger ned.

Kunngjøringen fra H-D Kristiansand leses under:

"Lillerolfs MC Shop AS har kjøpt verksted, inventar, klær og delelager til Harley-Davidson Kristiansand. Dette betyr at Harley-Davidson Kristiansand stenger dørene fra og med i dag og har en dag igjen åpent i butikken og det er torsdag 11. oktober fra kl. 12-17 for å gi våre kunder en siste sjanse til å handle til rabatterte priser. Deretter vil vi fokusere på å flytte alt til Lillerolfs MC Shop i Arendal. Her vil våre kunder også møte vår tidligere verksmester med kompetanse på Harley-Davidson motorsykler, verkstedet vil dermed kunne tilby et alternativ til HD kjørere i Agderfylkene, med vinterlagring og servicemuligheter. Det har vært gjort forsøk på få videreføre en offisiell Harley-Davidson Dealer på Sørlandet, men det kom dessverre ikke i mål denne gang. For ytterligere info om vinterlagring og service ta kontakt med : butikk@lillerolf-mc.no Vi har fortsatt en del nye og brukte MC som selges til rabatterte priser, disse kan sees og prøves ved å kontakte robert@hdkristiansand.no Vi takker i denne omgang alle våre kunder for tiden dere har vært hos oss. Mvh Robert Fauske Daglig leder Harley-Davidson Kristiansand"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg