Suzuki Katana endelig sluppet fri


Etter lange tider med spekulasjoner, teasere og rykter har Suzuki endelig latt oss få se hva som skjuler seg bak Katana-navnet.

Sykkelen henter mye inspirasjon fra det originale Hans Muth-designet som var så langt foran sin tid at det ikke regnes for tøft før nå – det er rundt 30 år siden, det! Suzuki har til og med gått så langt at de bruker samme fonter i logoen på tanken som de brukte på forgjengeren. Kult!

Motor og chassis er omtrent som GSX-S 1000, og det er slett ingen dårlig base. Moderne elektronikk er på plass, inkludert LED-lys. Eneste skår i gleden er at tanken ikke har plass til mer enn 12 liter grunnet designet. Men, hvem drar vel egentlig på langtur med en slik sykkel når de heller kan bli sett i byen med den?

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg