Ural Limited Edition 2018 Transsibir


Vi har sansen for Ural. Delvis fordi de er så helt i det ville utenfor enhver vedtatt norm for hva som er en moderne motorsykkel, delvis på grunn av alle de merkelige Limited Edition som dukker opp hvert år før messene.

Årets lekkerbisken heter Transsiberian og henter tema fra den berømte jernbanen av samme navn. Den er lakkert i samme diskret grønnfarge med tilhørende gul dekor som du finner på de skinnegående, selv om fargene er noe friskere enn de falmede på forbildet.

Ifølge Ural har du det like komfortabelt i sidevognen som du har i en kupe på toget. Om det sier mest om toget eller sidevognen, skal være usagt. Interiøret i sidevognen holdes i en diskret brunfarge – akkurat som vognene på Trans Sibir ekspressen, og det leveres et deksel til å ha over åpningen – samme prinsipp som kajakk.

Hvis ikke det er nok, er der en pelsmuffe for føttene, og hendene har et sett varmehansker til rådighet. Disse drives av et batteri, slik du kan holde deg varm dersom strømforsyningen skulle svikte ... noe som kanskje ikke er helt usannsynlig.

På sidene av vognen finner du to kjekke kofferter for småbagasje, mens større ting får plass i sidevognens bagasjerom. Og hvis du får selskap i vognen, kan du by på varm te fra den medfølgende samovaren. Var det noen som sa at russerne ikke har sans for humor? Forresten – hvis ekvipasjen frister, gjelder det å hive seg rundt. Den skal lages i kun20 eksemplarer.

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg