Yamaha presenterer helt ny YZF-R125


Yamahas nye lettvekter er fullpakket med teknologi du hittil bare har fått på store prestisje sykler.

Motoren er helt ny, har fireventilers topp og kan skryte av Variabelt Ventil Arrangement (VVA). Ventiltidene sørger for optimale ventiltider ved alle turtall og gir mer dreiemoment på lav og middels turtall. Dette gir sykkelen bedre akselerasjon og mer fleksibilitet. Clutchen har slipperfunksjon, noe som gjør den lettbetjent og i tillegg hindrer bakhjulet i å låse hvis clutchen bråslippes.

Chassiset har ny og forbedret Deltaboks ramme med geometri som er satt opp for optimale kjøreegenskaper. Gaffelen er 41 mm USD, og svingarmen bak er laget i lett aluminium. Kåpen har nytt, aggressivt og racinginspirert design, og hovedlyktene har LED. Instrumentpanelet er digitalt og lettlest.

Bildegalleri:

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg