Ny Kawasaki Versys 1000 på gang?


Nå for tiden, sånn rett før Intermot og ikke veldig lenge til EICMA, løper ryktene tettere og kjappere enn en hønseflokk på flukt. Siste er at Kawasaki kommer til å slippe en ny versjon av sin kjøreglade Versys 1000. Sykkelen skal, fortsatt ifølge ryktene, ha samme motor og hjuldimensjon som før – altså asfalt, ikke adventure. Men kåpen skal være ny, og setet skal også ha vært innom designavdelingen.

et mest spennende er likevel ikke de kosmetiske endringene. Versys 1000 er en allsidig og forbaska artig sykkel å kjøre, og hvis den, som ryktene hardnakket hevder, får samme elektronikk som H2SX, er det skikkelig store endringer. Da snakker vi om seksaksers IMU, TFT display, wheelie control, cornering ABS, cornering traction control, programmerbar motorbrems, cruise control, quickshifter – i det hele tatt ... Sannheten kommer for en dag om ikke lenge. Frem til da er det bare å håpe at ryktene er mer enn rykter. Forresten skal det være tre lakkalternativ tilgjengelig: Sort, grønt (selvfølgelig) og rødt. PS: Bildet viser en tidligere modell.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg