Ducati V4 superbike med MotoGP-utstyr?


Hvis en skal tro på en tweet fra Ducatisjef Claudio Domenicali er overskriften slett ikke utenkelig. Etter Misano-runden i MotoGP hvor Dovisioso tok hjem seieren, var Domenicali heller opprømt, og uken etter tweetet han: "Det er en uke siden Misano, men vi er fremdeles høyt oppe. Ducatio Corse er blitt mye bedre og har lært mye. Kan ikke vente med å slippe alt dette på fremtidige versjoner av produksjons V4. Rammestivhet, svingarmskonstruksjon, tractioncontrol strategi, aerodynamisk pakke ..." Det er vanskelig å tolke tweeten annerledes enn at Domenicali virkelig har tenkt å ta det Ducati lærer på banen og bruke det på V4 superbikes i fremtiden. I så fall bør konkurrentene skjerpe seg, for Ducati er den beste sykkelen i MotoGP for øyeblikket, og de blir stadig bedre! Men vinger på en gatesykkel? Hvem kunne nå tenkt seg det, da..?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.