Harley-Davidson Kristiansand gjennomgår endringer


Kunngjøring fra Harley-Davidson Kristiansand. "Til våre kunder Av økonomiske og driftsmessige grunner er vi nødt til å gjennomgå endringer i Harley-Davidson Kristiansand og mulig også gjennomgå et eierskifte. Det finnes en ny leietaker som ønsker våre lokaler. For oss betyr det at vi kan gjøre en endring som kanskje sikrer fremtiden for Harley Davidson Kristiansand. Vi åpnet Januar 2017 og har nå hatt 1 år og 9 måneders drift. Det har dessverre vært omfattende røde tall så langt, og vi har nå tatt en tung beslutning da det ikke lenger er mulighet til å drive uten endringer. Vi vet ikke på nåværende tidspunkt om, eller når det blir en ny åpning. Så snart vi vet noe mer vil vi orientere dere. Vi takker alle våre lojale kunder for at de har handlet og holdt oss med hyggelig selskap i perioden vi har holdt åpent i våre fine lokaler i Grasdalen 28. Uansett utfall er det naturlig at vi må tømme våre eksisterende lager. Vi holder ”flyttesalg” på 40- 70 % på alle lagerførte varer av klær og deler og starter på Open House lørdag 22.09.18. og fremover mot utgang av leieavtalen. Av samme grunn er det ikke tatt inn nye 2019-modeller, som vi vet dere alle gleder dere til å se og prøve, men det er ikke mulig å gjøre på nåværende tidspunkt. Derimot kommer vi til å gi fantastiske tilbud på våre 2018-modeller, demo, og brukte H-D som vi har i butikk. Da flest mulig av disse bør komme seg ut av lageret og ut på veien. Vi har derfor heller ikke mulighet til å ta bestilling på nye deler eller verkstedsjobber fra og med i dag. Håper vi sees på Open House til mange gode handler for alle som liker Harley-Davidson. Første mann til mølla."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg